DOŠLI smo na Jarinje oko 17.00 časova, a tzv. kosovska policija je zaustavila saobraćaj u oba pravca zbog nas. Imali su dojavu da dolazi specijalna organizacija iz Beograda i da nikako ne smemo da uđemo na Kosovo i Metohiju. Ja sam pregovarajući sa njima rekao da ćemo ostaviti motore i da ćemo ući peške, ali su bili izričiti da su dobili naredbu sa najvišeg nivoa iz Prištine da ni jedan motor ne sme uđe na Kosovo i Metohiju.

Komentari (76)

Lena

07.07.2023. 21:17

Bajkeri zaustavljeni po nalogu Kurtija na Jarinju gde su poslate kolone blindiranih vozila dok je okolna šuma bila puna naoružanih ljudi. Bajkeri sa misijom humanirarnog karaktera će uskoro ponovo krenuti put KiM.

Mira

08.07.2023. 12:14

Više krivim Kvintu,zapravo one koji ćute, a sve znaju,prave se ludi i neke verbalne opaske jer i oni žele Kosovo bez Srba,ali Britanci žive po celom svetu i niko ih ne proganja.KiM JE SRPSKA ZEMLJA,OTETA teritorija Srbiji-nema dvojbe! Bio je trenutak da se Srbija baci na kolena-bombarduje,ruši od NATO.Greška velika i zna se to sada,ali ne priznaje.Jadan je srpski narod,robija,puca se i u decu. .STRAŠNO U 21.VEKU.Neverovatno da se ne može Kurti zaustaviti? ?MOŽE I MORA.