PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić juče je prokomentarisao izjavu Stanislave Pak, da je bila osuđena na nasilje i da joj predsednik nije odgovarao na poruke.

misterijanemoguca

03.06.2023. 14:14

Gospođa Stanislave očekivala da će dobiti odgovor u sve po cesti međutim prevarila se pa je stoga izmislila reč nasilnik da upotrebi za predsednika države

Milovan

03.06.2023. 14:15

Stanislava ima neku dijagnozu,ili je samo opsednuta Aleksandrom Vučićem,kao i svi opozicioni lideri. I antisrpski promoteri. Život im je posvećen tome da Aleksandar Vučić bude kriv za sve na svetu.

Saška

03.06.2023. 14:33

Bože o čemu ova žena priča i čime se koristi kako bi napala Vučića.Zamislite nije joj odgovorio na poruku i sada je Vučić nasilnik.Ima li ova žena malo zdravog razuma!

Mirko

03.06.2023. 15:42

Dokle vise ce napadati ovog jadnog coveka koji se bori za nas na svim frontovima i radi samo u interesu svog naroda i svoje zemlje. Velika podrska za predsednika Vucica.

Naja

04.06.2023. 07:00

Drustvene mreze u konfliktnim situacijama mogu da amortizuju deo energije i neprijatnih osecanja ali ih ne treba zloupotebiti da se vode sukobi i povređuju ljudi ruznim recima koje posle ne mogu da se izbrišu. Barem se moze izviniti za ucinjenu štetu koja se recima nanela ili se može iskupljenjem i boljim ponasanjem prevazici situacija i apelovati da se ne povređujemo. Anatomija nekih delova nasega tela nam omogucava da nešto pustimo ili ne pustimo, "stisnemo", pa tako treba baratati sa recima obazrivo, selektivno, odgovorno da sprecimo duševnu bol sebi i drugima.