U SKUPŠTINI GLEDATE RIJALITI GORI OD BILO KOG DRUGOG Vučić: Tražili su i evo zamolio sam Mitrovića, rijalitija nema više za tri dana

Novosti online

02. 06. 2023. u 21:56

PREDSEDNIK Vučić kaže da ne misli da su rijalitiji ključni uzrok nasilja, ali da ako jedan deo populacije misli tako, njihov glas mora da se čuje.

У СКУПШТИНИ ГЛЕДАТЕ РИЈАЛИТИ ГОРИ ОД БИЛО КОГ ДРУГОГ Вучић: Тражили су и ево замолио сам Митровића, ријалитија нема више за три дана

N. Skenderija

- Znate li kakve političke emisije imate, i kakve se vrednosti tamo prezentuju javnosti. Deset puta gore od bilo kog rijalitija. U Skupštini gledate rijaliti gori od bilo kog, a ja cenim Skupštinu. Šta ćemo sa time. Jel to znači da treba da ukinemo skupštinski prenos. Šta da radite kada neko tamo laže svaki dan. Jel treba da ukinemo sve filmove? Rambo, Roki, Kum? Jel sve to treba da ukinemo? Kada tako nešto radite jasno je da tražite dovoljan razlog. Evo zamolio sam gospodina Mitrovića, i tog rijalitija nema više za tri dana - kazao je Vučić.

On ističe da će REM regulisati u budućnosti to pitanje, i kaže da su se neke televizije koje su se hvalile poštenjem dobile upozorenje iz inostranstva zbog svog programa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (115)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije