ALBANSKIM BEZOBRAZLUCIMA NEMA KRAJA: Kurtijev pijun traži prijem srpske opštine u Asocijaciju tzv. kosovskih opština

Tanjug

02. 06. 2023. u 18:41

KURTIJEV gradonačelnik Erden Atić, zatražio je prijem u Asocijaciju takozvanih kosovskih opština, u kojoj do sada nije bilo opština sa srpskom većinom, potvrdio je za Tanjug odbornik i potpredsednik skupštine Severna Mitrovica, Skender Sadiku.

АЛБАНСКИМ БЕЗОБРАЗЛУЦИМА НЕМА КРАЈА: Куртијев пијун тражи пријем српске општине у Асоцијацију тзв. косовских општина

FOTO D.Z.

Sadiku je rekao da je “gradonačelnik Atić upoznao odbornike sa svojim zahtevom, upućenim predsedniku Asocijacije, Sazanu Ibrahimiju”.

Svi gradonačelnici opština sa srpskom većinom, posle izlaska Srba iz institucija takozvanog Kosova, sada su Albanci, kao i odbornici u skupštinama opština.

BONUS VIDEO: "IDITE KUĆI, KOSOVO JE SRBIJA" - Mališani iz Zubinog Potoka se igraju ispred bodljikave žice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (67)