"UHAPŠENI DOK SU MIRNO PROTESTOVALI": Advokat o novim dokazima koji pokazuju da Obrenović i Petrović nisu učestvovali u neredima (VIDEO)

Novosti online

02. 06. 2023. u 11:53

ADVOKAT Predrag Miljković, branilac Dušana Obrenovića, reagovao je nakon što su se u javnosti pojavili novi dokazi koji pokazuju da su Radoš Petrović i njegov klijent Obrenović uhapšeni pre izbijanja sukoba u Zvečanu.

УХАПШЕНИ ДОК СУ МИРНО ПРОТЕСТОВАЛИ: Адвокат о новим доказима који показују да Обреновић и Петровић нису учествовали у нередима (ВИДЕО)

Foto: Radio KiM

Naime, ekipa Radija KiM snimila je u ponedeljak, 29. maja, u popodnevnim satima neposredno pre izbijanja nereda u Zvečanu, da su Radoš Petrović i Dušan Obrenović "nestali" iza kordona KFOR-a pre incidenta, pa je jasno da u njemu nisu učestvovali, niti su mogli da napadnu bilo koga, pošto su prethodno - privedeni.

Advokat Miljković istakao je da je ovaj materijal od neprocenjivog značaja.

- Sa njih se najbolje vidi tačan momenat njihovog lišavanja slobode. I Dušan Obrenović i Radoš Petrović su lišeni slobode od strane KFOR-a, sa zemlje između 15.30 i 16 časova i svi smo to videli, a ne kako se to navodi od strane policije u 23.30 - pojašnjava advokat.

Dodaje i to da su oni bili uhapšeni dok su mirno protestovali i sedeli na zemlji.

Kako kaže, posetio je Dušana Obrenovića koji je sada psihički stabilnije, ali je uplašen.

- Brinem se za njegovu bezbednost, zahtevao sam njegov transfer u zatvor u Mitrovici. Plašim se da su se tenzije prenele na zatvorsku populaciju u Gnjilanu i vrlo lako može doći do problema - zaključio je Miljković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (43)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)