"OBEZBEDITE SVE PRILAZE ZVEČANU": Rakić razgovarao sa oficirom KFOR-a

Tanjug

31. 05. 2023. u 16:00

PREDSEDNIK Srpske liste Goran Rakić razgovarao je danas sa visokim oficirom Kfora, kojem je preneo da Srpska lista traži da KFOR obezbedi sve prilaze Zvečanu jer se, kako je naveo, na nekoliko prilaza nalazi tzv. kosovska policija i specijalci, što "iritira građane" i preti da ponovo dovede do eskalacije.

ОБЕЗБЕДИТЕ СВЕ ПРИЛАЗЕ ЗВЕЧАНУ: Ракић разговарао са официром КФОР-а

Foto: D. Zečević

Rakić je rekao da okupljeni Srbi ne žele nikakve eskalacije, ali da policija svojim prisustvom i, kako je naveo, namernim prolaskom u blizini okupljenih dovodi do njihove uznemirenosti, javlja izveštač Tanjuga sa lica mesta.

On je ponovio zahteve da okupljeni mirno traže da se specijalne jedinice tzv. kosovske policije povuku i da se "oslobode" zgrade opština, a oficir Kfora rekao je da će preneti svojoj višoj komandi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (28)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)