BORELJ RAZGOVARAO SA STOLTENBERGOM: Priština da deeskalira situaciju

Tanjug

28. 05. 2023. u 18:56

ŠEF diplomatije Evropske unije Žozep Borelj saopštio je da je razgovarao sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom i da su se obojica složila da Priština mora da deeskalira situaciju.

БОРЕЉ РАЗГОВАРАО СА СТОЛТЕНБЕРГОМ: Приштина да деескалира ситуацију

Foto D. Zečević

-Razgovarao sam sa generalnim sekretarom Stoltenbergom o situaciji na severu Kosova. Složili smo se da Priština mora da deeskalira situaciju i da ne preduzima jednostrane, destabilizujuće korake. Zahvalni smo za kontinuiranu, dobru koordinaciju između Euleksa i Kfora u očuvanju bezbednog i sigurnog okruženja, istakao je Borelj na Tviteru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)