VUČIĆ: Ne dam svoju zemlju Milivojeviću, Brkiću i ostalima dok ne dobiju glasove naroda

Novosti online

25. 05. 2023. u 21:47

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić kaže da su neki zloupotrebili tragediju, i zahvalio se roditeljima koji su se odgovorno ponašali.

ВУЧИЋ: Не дам своју земљу Миливојевићу, Бркићу и осталима док не добију гласове народа

Novosti

- I roditelja čija su deca stradala, ali i onih čija deca idu u školu, ili su prisustvovali svemu. Oni su odgovorni. A neki političari su odbili sve razgovore i hoće vlast na silu. E od ta posla nema ništa. I da vam to bude jasno, nema ništa. Vi morate mene da naterate da biste razumeli kako funkcionišu njihove puste želje, ili kako mali Đokica razmišlja. Sve i da Ana Brnabić podnese ostavku, što je nemoguće, pa idemo na nove izbore. Da bi postojale neke izmišljene vlade bez većine, prvo ja moram da odredim nekoga ko će vladu formirati. Ja to neću da uradim. Ne dam svoju zemlju Milivojeviću, Brkiću i ostalima. Dok ne dobiju glasove. Ne dam Srbiju i građane Srbije onima koji nisu dobili poverenje. E pošto ne možete da me naterate, onda morate da me ubijete. Mogu da me zovu stranci, uopšte me ne zanimaju - rekao je Vučić za TV Pink.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (9)

ENGLESKA U VELIKOJ PANICI: Šta ćemo ako se Srbija sad povuče sa EURO 2024?!