BESTIJALNOSTI KOSOVSKE POLICIJE NEMA KRAJA Petković: Slučaj Miljana pravi je pokazatelj kako se Srbi hapse bez dokaza

Novosti online

29. 03. 2023. u 13:51

PETAR Petković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, upitao je danas da li će se tzv. Kosovska policija izviniti Miljanu Jovanoviću i njegovoj porodici zato što su ga bez dokaza optužili za kriminal.

БЕСТИЈАЛНОСТИ КОСОВСКЕ ПОЛИЦИЈЕ НЕМА КРАЈА Петковић: Случај Миљана прави је показатељ како се Срби хапсе без доказа

Foto Tanjug/AP

- Bestijalnosti Kosovske policije nema kraja! Slučaj Miljana Jovanovića pravi je pokazatelj kako se Srbi hapse bez dokaza, maltretiraju pred porodicom i neosnovano drže u pritvoru. Miljan je danas pušten pod pritiskom javnosti i advokata kog je angažovala Kancelarija za KiM.

Jedini cilj ovakvih hapšenja jeste da se Srbi kriminalizuju, posebno oni sa severa. Tako je i sinoć Miljan javno optužen od strane Kosovske policije za “organizovani kriminal”, što se već danas pokazalo kao potpuno netačno!

Hoće li se KP izviniti Miljanu i njegovoj porodici i priznati grešku, podjednako glasno kao što su ga bez dokaza optužili za kriminal? Ovo skandalozno hapšenje treba sve da zapita - koliko je još Srba nepravedno i bez dokaza uhapšeno od strane PR samo zato što nose [🇷🇸] ime i prezime? - napisao je Petković na Tviteru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VIDI KAKO SI MRŠAV, JEDI! Kako je Radmila pomogla Vojinu kad je krpio kraj s krajem: Bila je predivna žena