JEZIVA FOTOGRAFIJA: Pronađena u blizini pravoslavne crkve u Vinkovcima - Srbi obešeni o drvo (FOTO)

Novosti online

22. 03. 2023. u 12:24

U BLIZINI pravoslavne crkve u Vinkovcima pronađena je jeziva fotografija na kojoj je napisano "Serbian family tree" (srpsko porodično stablo), a na kojoj su nacrtani leševi obešeni o drvo, saopštila je Dragana Jeckov iz SDSS-a u Saboru.

ЈЕЗИВА ФОТОГРАФИЈА: Пронађена у близини православне цркве у Винковцима - Срби обешени о дрво (ФОТО)

Foto: Jutjub Printskrin

- Slika je školski primer poziva na nasilje i mržnju usmerenu prema određenoj skupini zbog etničke pripadnosti, jasno prema kome, prema Srbima i srpskoj zajednici, prema pravoslavnim vernicima - kazala je Jeckov pokazujući crtež stabla na kojem vise ljudi s natpisom "Serbian family tree".

Treba se ograditi od mrzitelja i ovakvih poruka i njihovih namera jer su one opasne i pogubne za uređeno društvo, važno je reći ne takvim porukama, ne mržnji, poručila je zastupnica SDSS-a te poderala sliku i poručila da ona pripada u smeće.

Foto: Jutjub Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (24)

ENGLESKA ODLEPILA ZA SRBINOM: Milan Tarot raspametio Britaniju zbog EURO 2024! On je naslednik Nostradamusa!