"ŠTA DA KAŽU, DA ĆE BOLJE VODITI SRBIJU?" Vučić pokazao naslovnicu lista "Danas" - Ne vredi da ulazite u ludilo sa njima, demokratija je takva

Novosti onlajn

16. 03. 2023. u 19:02

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić je u svom obraćanju pokazao i naslovnicu dnevnog lista "Danas" na kojoj je njegova slika kako nešto potpisuje.

ШТА ДА КАЖУ, ДА ЋЕ БОЉЕ ВОДИТИ СРБИЈУ? Вучић показао насловницу листа Данас - Не вреди да улазите у лудило са њима, демократија је таква

Foto: Printsrkin

- Vučiću potpisao, al u stvari nisi, nego si sakrio, ono što nismo baš videli šta je, ali ćemo da objasnimo narodu... Ja to sve prihvatam. I baš kao što bolje od mene znaju da sam protiv Rusa, i da sam prevario Putina da mi da orden... Ne vredi da ulazite u ludilo. A šta da kažu, da će bolje da vode Srbiju? Zamislite priču o veštačkoj inteligenciji da spojite sa Obradovićem, Stamenkovski i Jovanovićem. Kako bi to izgledalo? I zato morate da idete na priče, zemlja ravna ploča, Teslino oružje, potpisao je, a nije i tako dalje - naveo je Vučić i pokazao naslovnicu Danas na kojoj je njegova slika kako nešto potpisuje, a u naslovu stoji "Ko će potpisati Vučić ili Kurti". 

- Šta vi hoćete od mene? Javno streljane Vučića, nadam se metaforički i ništa više. Demokratija je takva - naveo je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (96)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!