"JESTE LI VIDELI DA SU SE ZACRVENELI?" Vučić: "Demantovao sam 24 laži opozicije na Sednici o KiM"

Novosti onlajn

07. 02. 2023. u 18:49

GOSTUJUŽI večeras u Nacionalnom dnevniku na televiziji Pink predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o napadima i lažima koje su se mogle čuti u Skupštini na sednici o Kosovu i Metohiji.

ЈЕСТЕ ЛИ ВИДЕЛИ ДА СУ СЕ ЗАЦРВЕНЕЛИ? Вучић: Демантовао сам 24 лажи опозиције на Седници о КиМ

Foto: Printscreen/TV Pink

Vučić je istakao da je na sednici o Kosovu i Metohiji demantovao 24 činjenične laži Miloša Jovanovića, Boška Obradovića i opozicije. 

Vučić ističe i da kada je pokazao da je to laž, da se niko od onih koji su to govorili nije zacrveneo i izvinio.

- Plan im je bio suprotan. Plan im je bio da ja ne smem da izgovorim nešto, i da na osnovu toga se skupe ljudi ispred, kao da se narod samoinicijativno okupio, što je glupo. Kada se to nije desilo shvatili su da je nešto po zlu pošlo. To vam pokazuje sa koliko problema ćemo se suočavati. Kada imate nekoga ko priča o poštenju, a svom tastu je namestio 685 hiljada evra, a pri tome je đak ponavljač koji govori da je vrhunski intelektualac, onda se zapitate gde je ovde kraj - kaže predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (15)

SEDNICA U NEDELJU? Opozicija odlaže sednicu parlamenta