ZANIMLJIV TVIT NEMAČKOG NOVINARA: "Zašto bi Vučić to uradio kada nagrade više nema na horizontu?"

Novosti online

26. 11. 2022. u 12:49

UTICAJNI nemački novinar Mihael Martens objavio je na svom tviter nalogu zanimljivo pitanje koje je postavio premijeru privremenih prištinskih institucija Aljbinu Kurtiju tokom intervjua koji je uradio sa njim.

ЗАНИМЉИВ ТВИТ НЕМАЧКОГ НОВИНАРА: Зашто би Вучић то урадио када награде више нема на хоризонту?

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

- Da li bi Kurti priznao Kosovo da je on Vučić? Drugim rečima: Zašto bi Vučić to uradio ako nagrada koja se nekada nazirala na horizontu više ne postoji - napisao je Martens na Tviteru.

Martens je pre tog tvita konstatovao da je evropska perspektiva Srbije i drugih zemalja Zapadnog Balkana "mrtva", bez obzira šta urade i kakve reforme da sprovedu.

Mihael Martens, nemački novinar i pisac, rođen je u Hamburgu 1973. godine. 

Dugogodišnji je politički dopisnik lista Frankfurter Algemajne Cajtung i stručnjak za balkanska pitanja.

Tokom svoje novinarske karijere boravio je u Sankt Peterburgu, Atini i Istanbulu, a od 2002. do 2009. u Beogradu kao dopisnik frankfurtskog dnevnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (90)

NOVINARKA IZ SIRIJE ZA NOVOSTI Amerika, Britanija i EU sprečavaju bilo kakvu pomoć: Muka mi je od Zapada i svega što rade (FOTO)