MANDATARKA za sastav nove vlade Srbije Ana Brnabić izrazila je nadu da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić neće povući sa te pozicije, ali i ocenila da je to što je rekao da bi na taj način kupio šest do devet meseci za Srbiju još jedan krunski dokaz koliko mu je Srbija na prvom mestu i koliko mu je stalo do nje.

Petar

24.10.2022. 06:47

Ja lično Vučića upravo zbog toga i cenim, čovek ima svoje ja, neda sa niko njime manipuliše i neće da radi ništa protiv interesa svoje zemlje. Narod to takođe vidi i zato i ima ovoliku podršku!

misterijanemoguca

24.10.2022. 08:47

Nadam se da to toga neće doći, ali mislim da je potpuno jasno predsednik sada dao poruku i strancima da je spreman da ide dotle i da žtrvuje svoju poziciju. Čak i da se to desi, nadam se da nikada nećemo doći do toga, ali čak i da se desi, dok je SNS ta politika se neće menjati tako da nama će predsednik time kupiti neko dragoceno vreme, ali odgovori će uvek biti isti, dok je SNS - rekla je Brnabić u emisiji "Hit tvit" na Pinku.

Vlad

24.10.2022. 13:19

To nesme da se dogodi da gospodin predsednik da ostavku to bi po meni bila opsta demoralizacija drzave. Covek koji je drzavu preporodio , dao svoju dusu za to sto radi za Srpski narod i drzavu, ne ne nezelim u to da verujem. Citao sam jedan artikel u najtiraznijem Austijskom listu Kronen Zeitung u kojem se pitaju dali ce Vucic dati ostavku posle navodnog tajnog sastanka. Svi samo to cekaju, nebitno kako samo da gospodin predsednik nije na celu Srpske drzave i naroda. Pitam se zasto jednom u deset godina rada predsednika i svih u vladi patriotski orijentisanih a pogotovu narod odvoje jedan dan da se izrazi podrska sa 2 miliona ljudi i Beogradu, da kazemo da stojimo iza svega sto gospodin predsednik radi i izrazimo zahvalnost za postignuto. Sve samo ovo nikako. Gospodin Vucic za dozivotnog predsednika!!!

Bole

26.10.2022. 17:45

Srpski narod treba da pamti da ,u protekloj istoriji Srbije, niko nije u tako kratkom vremenskom razdoblju preporodio svoju zemlju kao Aleksandar Vučić i njegova vlada. Poštovanje i kapu dole.