VUČIĆ: Juče sam se u Pragu susreo s 38 evropskih i svetskih lidera (VIDEO)

Novosti online

07. 10. 2022. u 13:03

U PRAGU sam se sreo sa 38 svetskih lidera, sa Erdoganom sam bio tri puta, imao sam čast da govorim na večeri, nije mi se razgovaralo sa Plenkovićem, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanja novinara.

ВУЧИЋ: Јуче сам се у Прагу сусрео с 38 европских и светских лидера (ВИДЕО)

Printscreen/Pink

– Juče sam se u Pragu susreo sa 38 evropskih i svetskih lidera. Ne postoji niko ko je imao toliko susreta, imao sam bilaterale sa najvažnijim ljudima EU pored panela – istakao je Vučić.

- Imao sam juče bilateralu sa Pedrom Sančezom, sa Makronom u tri navrata, sa Marijom Dragijem takođe, sa Micotakisom, Radevom razgovarao, Orbanom, Nehamerom, sa predstavnicima sve tri zemlje Beneluksa, sa irskim premijerom, gruzijskim premijerom, sa azerbejdžanskim predsednikom, švedskom predsednicom vlade, finskom predsednicom vlade, poljskim premijerom, litvanskim predsednikom, turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom… Vi sad ustanovite sa kim nisam. Teško ćete to da nađete. Nije mi se razgovaralo sa Plenkovićem, iako je on nešto pokušao… – kazao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

DIRLJIVA PRIČA VUKA BOJOVIĆA: Stari Beograđanin je ušao u kancelariju i dao mi najdragoceniji poklon - bio sam GANUT, to je NAJVEĆE PRIZNANJE