VOLAN I UPRAVLJAČ: Miroslav Čučković proslavio 29 godina od završetka osnovne škole

V. N.

15. 06. 2022. u 08:00

PREDSEDNIK Opštine Obrenovac Miroslav Čučković imao je u razmaku od nedelju dana dve proslave: 29 godina od završetka osnovne škole i četvrt veka od velike mature.

ВОЛАН И УПРАВЉАЧ: Мирослав Чучковић прославио 29 година од завршетка основне школе

Foto Printskrin

Oba okupljanja bila su na Zabranu - najpre sa školskima iz VIII/4 čuvenog razrednog Pere Popovića, a zatim sa generacijom 1993-1997. iz Elektrotehničke škole.

Iako se često sreću i van jubileja, ovo je bila prilika da se podsete na još neke neispričane dogodovštine, ali i da zbijaju šale na svoj račun.

Tako je jedan "đak" koji sada vozi "Lastin" autobus, na primedbu "ko mu je dao da vozi 200 ljudi", pogledao u pravcu Čučkovića i uzvratio: "A ko je njemu dao da vodi 80.000 Obrenovčana".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima