"ŠTO NAM PERSIRATE!" Vučić poslao jasnu poruku na pitanje o novim pritiscima iz EU - Odluke donosimo u skladu sa interesima Srbije! (VIDEO)

Novosti onlajn

11. 05. 2022. u 21:59

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je danas u svom obraćanju u Briselu najave o novim pritiscima na Srbiju.

ШТО НАМ ПЕРСИРАТЕ! Вучић послао јасну поруку на питање о новим притисцима из ЕУ - Одлуке доносимо у складу са интересима Србије! (ВИДЕО)

Foto prinrtskrin tviter

Predsednik je komentarisao najavu visokog predstavnika EU za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žozepa Borelja da će pozvati sve zemlje Evrope koje nisu uvele sankcije Rusiji da to učine. 

- Što nam persirate? - odgovorio je Vučić na pitanje novinara. 

- Odluke donosimo u skladu sa interesima Srbije! - poručio je Vučić.

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, boravi u jednodnevnoj poseti Kraljevini Belgiji.

Vučić se danas sastao sa sa visokim predstavnikom Evropske unije za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žozepom Boreljom, a pre toga i sa komesarom Evropske unije za proširenje i susedsku politiku Oliverom Varheljijem.

Predsednik učestvuje i na radnoj večeri koju Borelj organizuje za lidere zapadnobalkanske šestorke.

U Briselu napominju da je u pitanju neformalna radna večera koju šefovi diplomatija EU već tradicionalno organizuju za lidere sa Zapadnog Bakna kako bi se procenuila situacija i saradnja u regionu, angažman EU sa regionom i evrointegracioni put Zapadnog Balkana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju