SAOPŠTENJE GRADSKE IZBORNE KOMISIJE: Ponovljeni izbori u Beogradu 16. aprila na četiri biračka mesta

Tanjug

10. 04. 2022. u 21:40

GRADSKA izborna komisija usvojila je danas rešenje o ponavljanju izbora za odbornike Skupštine grada Beograda na četiri biračka mesta u glavnom gradu Srbije koje će se održati u subotu, 16. aprila, od 7.00 do 20 časova.

САОПШТЕЊЕ ГРАДСКЕ ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ: Поновљени избори у Београду 16. априла на четири бирачка места

Foot: R. Šegrt

Izbori će se ponoviti na biračkom mestu broj 49 u Osnovnoj školi "Ivan Milutinović" na Paliluli na kojem je rešenjem GIK-a utvrđeno da se rezultati glasanja ne mogu utvrditi.

Glasanje će se ponoviti i na tri biračka mesta na kojima je rešenjem Gradske izborne komisije poništeno glasanje.

Ta tri biračka mesta su u osnovnoj školi "Filip Višnjić", biračko mesto broj 31, na Paliluli, zatim na biračkom mestu broj 39 - MZ Terazije na opštini Stari grad i na biračkom mestu broj 106 - Dom kulture Velika Moštanica, na Gradskoj opštini Čukarica.

Ukupan broj birača na ta četiri biračka mesta gde će biti održano ponovljeno glasanje ostaje isti i iznosi 5.803 birača, a pojedinačno je na biračkom mestu 49 na Paliluli 1.684 upisanih građana u birački spisak, na mestu 31 na Paliluli 2.087, na biračkom mestu 39 na Starom gradu 643 i na biračkom mestu broj 106 na Čukarici 1.389.

Listići na kojima će građani zaokruživati jednu od 12 lista biće led sive boje što je, kako je rekao i predsednik GIK-a Zoran Lukić, najbliže beloj boji u kojoj je bio listić za glasanje 3. aprila, a kontrolni listić će biti kajsija boje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)