VUČEVIĆ: Državni organi pod hitno da usmere sve snage da spreče mafiju u zločinačkoj nameri da ubije Vučića!

Novosti online

21. 01. 2022. u 23:00

MILOŠ Vučević pozvao je "nadležne državne organe da pod hitno sve snage i kapacitete usmere kako bi sprečili mafiju i njihove jatake u zločinačkoj i monstruoznoj nameri da ubiju predsednika Srbije Aleksandra Vučića".

ВУЧЕВИЋ: Државни органи под хитно да усмере све снаге да спрече мафију у злочиначкој намери да убије Вучића!

Foto: Ž. Knežević

- Informacija o tome da kriminalna organizacija na čijem čelu je jedan od vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer planira ubistvo našeg predsednika, koju je danas iznelo Ministarstvo unutrašnjih poslova na osnovu saznanja Europola i partnerskih službi, potvrdila je sve ono na šta smo godinama upozoravali. I ranije je bilo pokušaja i indicija da mafija planira atentat na predsednika, i sve vreme je tinjalo u javnosti i stvarala se atmosfera koja je vodila ka ostvarivanju monstruoznog plana - jedni su operativno pripremali ubistvo, dok su drugi mržnju i laži raznim kanalima usmeravali ka nasem predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

- Jasno je da je predsednik Vučić navukao bes svog ološa na sebe, jer je prvi smogao snage i hrabrosti da se uhvati u koštac sa mafijaskom i kriminalnom hobotnicom, da im objavi rat. I sad kriminalci koji su se razbežali po belom svetu pokušavaju da mu se osvete za sve, za to što ne mogu više da ubijaju, otimaju, prodaju drogu našoj deci, .. za to što Srbija nije za njih više sigurna kuća, kao što je bila za vreme vlasti žute bande. Predsednik Vučić nikada neće pokleknuti u borbi protiv mafije, i to je svima jasno. Pored njega živog nikada mafija neće proći, i zato im je na nišanu. Nikada neće zaustaviti Aleksandra Vučića u njegovoj borbi za Srbiju. Nikada ga neće pobediti na izborima. Narod je uz svog predsednika, i neće dozvoliti da on postane laka meta. I nećemo dozvoliti da Srbija stane, i da ponovo padne u ruke mafije, njihovih jataka i raznog političkog ološa - zaključio je Vučević.

BONUS VIDEO - SINIŠA MALI: Još 10 dana prijave za subvencije za e-fiskalizaciju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)