MINISTAR STEFANOVIĆ: Informacije o planu da se izvede atentat na predsednika Vučića veoma ozbiljne

Novosti online

21. 01. 2022. u 22:31

INFORMACIJE o planu da se izvede atentat na predsednika Aleksandra Vučića veoma su ozbiljne i Srbija ih je dobila od jedne od država članica Evropske unije koja ima osnov za posedovanje takvih saznanja, o čemu u ovom trenutku ne mogu da dam više informacija javnosti.

МИНИСТАР СТЕФАНОВИЋ: Информације о плану да се изведе атентат на председника Вучића веома озбиљне

Foto: Ministarstvo odbrane

Jasno je da bezbednost predsednika Republike nikada nije naivna stvar, te pogotovu sada ne mogu da razumem one koji, iako ne poseduju nijednu od ovih informacija, sa nipodaštavanjem govore o njima, ne razumevajući, da ne kažem nešto teže, koliko je ozbiljna pretnja po život Aleksandra Vučića.

Sve radnje koje preduzimaju državni organi na zaštiti bezbednosti i života predsednika sprovode ciljano i na najvišem profesionalnom nivou. Kao potpredsednik Vlade i ministar odbrane mogu da uverim javnost da će vojne službe bezbednosti i naša specijalna jedinica „Kobre“ preduzeti sve mere iz svoje nadležnosti da spreče bilo kakvo ugrožavanje predsednika Vučića i sasvim sam siguran da imaju dovoljno znanja i sposobnosti i da se radi o vrhunskim obaveštajcima i specijalcima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)