UBIJANJE PORODICE: Šta je pozadina najave da će sajber bebe postati uobičajena pojava

Dragan Vujičić

09. 06. 2022. u 13:13

"RAZMISLITE o prednostima: minimalni troškovi i uticaj na životnu sredinu. I manje brige."

УБИЈАЊЕ ПОРОДИЦЕ: Шта је позадина најаве да ће сајбер бебе постати уобичајена појава

Novosti

Ovim rečima je, između ostalog, prednosti "virtuelne dece" iz metaverzuma objasnila Katriona Kembel, stručnjak za veštačku inteligenciju, u svojoj knjizi u kojoj najavljuje da će sajber bebe postati uobičajena pojava u narednih pola veka.

Knjiga Kembelova se zove "Plan za život sa veštačkom inteligencijom". Autorka kaže da će virtuelna deca ličiti na vas i da ćete moći da se igrate s njima i da ih mazite. Biće sposobna da simuliraju emocionalne odgovore, sve sa onim čuvenim "gi-gu"...

Osnova ovog opasnog plana je, u stvari, ubiti čovekov plod pre začeća.

Zločin bez zločina - strogo pravno gledajući!

Zaista, na Zapadu je postalo odvratno gledati sva ta masovna ubistva dece - u školskim učionicama ili umorstva abortusima u klinikama niklim kao pečurke posle kiše. Nije ugodno ni znati, a kamoli posmatrati, sva ta namerna sakaćenja genitalija dečurlije da bi ona "svojom voljom" promenila pol. I trijumfalne proslave groteskne, seksualne izopačenosti, koje takođe proizvode "ljudska prava" - dosadile su i televizijskim kamerama i glumcima na tim "paradama ponosa"...

Ovo kod Kembelove je viši nivo industrije socijalnog inženjeringa zasnovanog na ubeđivanju "običnih" da nemaju decu. I to suptilno, preko osnovnih pipaka "četvrte industrijske revolucije", koji obavijaju svakog od nas. Mnogo perfidnije oruđe od kreda prekookeanskih LGBT jastrebova čija su načela sažeta u zloglasnoj lozinki - smrt porodici!

Kada budemo povijali te naše sajber bebe biće više "landšturma" - kako je to svojevremeno stručno objasnio Hitler. On je "Majn kampf" pisao 1924, a čitan je sa pažnjom tek krajem 1945. u Nirnbergu. Zato je bolje da što pre "pročitamo" Katrionu i njoj slične.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili