PRVI ASFALTI VEĆ SLEDEĆE NEDELJE: Putari rade u tri pribojska naselja - ispunjavaju obećanje predsednika Vučića (FOTO)

V. N.

12. 08. 2023. u 14:51

U TRI pribojska naselja - Kalafati, Bare i Ćetanje, putari uveliko izvode radove na asfaltiranju ulica, što je tokom posete tom kraju obećao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

ПРВИ АСФАЛТИ ВЕЋ СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ: Путари раде у три прибојска насеља - испуњавају обећање председника Вучића (ФОТО)

Foto: "Novosti"

Vučić je nedavno u razgovoru sa predstavnicima bošnjačke zajednice u Priboju, na njihov zahtev, obećao da će ulice u tri naselja biti uređene i asfaltirane i odmah izdao nalog JP "Putevi Srbije" da se krene u realizaciju.

- Proceduru je pokrenuo ministar građevinarstva saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, koji je izdao hitan nalog za rad na rekonstrukciji tih puteva, a putari su u kratkom roku izašlu na teren, tako da ispunjavamo i ovo obećanje predsednika - rekao je pomoćnik direktora "Puteva Srbije" Ivan Tejić, koji je danas obišao radove u blizini Priboja.

Naveo je da su lokalne zajednice u sva tri mesta pružile pomoć putarima, tako što su im odmah posle posete predsednika, olakšali početak radova i posekli šiblje pored puta.

- Time su pokazali zahvalnost na brzoj reakciji, jer su mašine već narednog dana došle u Kalafate, a zatim u druga dva naselja - dodao je Tejić.

On je rekao da će u Kalafatima biti asfaltiran put u duzini od 2,5 kilometra, a širine tri metra, dok su putevi u Barama i Ćetanju dugi po 1,5 kilometar, a široki po tri metra.

- Prvi asfalti se očekuju već u naredne dve nedelje - kazao je Tejić.

Podsetio je da je predsednik Vičić obećao i četiri kilometra dug nov put u opštini Prijepolje, kao veza naselja Hrta - Jagnjila - Brajkovac, gde se, takođe, već uveliko radi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (119)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu