ZVEZDINA LEGENDA TRASIRALA DONČIĆEV PUT: "Majko mila, šta je ovo?" Španci odmah videli ono što Turci nisu za tri dana (VIDEO)

TIP redakcija

23. 02. 2024. u 18:16 >> 18:18

"Kladioničarske priče" su novi video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji će moći da uživaju u zanimljivim pričama naših gostiju.

ЗВЕЗДИНА ЛЕГЕНДА ТРАСИРАЛА ДОНЧИЋЕВ ПУТ: Мајко мила, шта је ово? Шпанци одмах видели оно што Турци нису за три дана (ВИДЕО)

Foto Arhiva

Kao što mnogi već znaju, list "Tip" se na kioscima može pronaći svakog petka već pune 22 godine, a tu je i sajt na kome svakodnevno možete pročitati predloge tiketa, analize mečeva i tipove asova.

Ponovo je na voditeljskoj poziciji Milan Đurica - najstariji tipster i čovek čije se prognoze nalaze u svim brojevima Tipa počev od prvog izdanja koje je ugledalo svetlost dana 11. januara sada već daleke 2002. godine.

U najnovijoj, sedmoj epizodi. gost je legendarni košarkaš Crvene zvezde, Cibone i reprezentacije SFRJ Mirko Milićević, koji je govorio o košarkaškim počecima Luke Dončića...

UŽIVAJTE U NAJNOVIJOJ EPIZODI!

Za najbolje tipove zapratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tiktoku

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!