AdmiralBet Karavan obišao Beograd

A.B.

21. 11. 2022. u 14:07

ODRŽANE su tri sjajne žurke za pamćenje u krcatim AdmiralBet lokalima

АдмиралБет Караван обишао Београд

Foto: AdmiralBet

Kao što smo mogli i da očekujemo, prethodne tri večeri ostaće za pamćenje po vrhunskoj zabavi, nagradama i druženju, u prepunim AdmiralBet lokalima u našoj prestonici.

Gosti su uživali u višesatnoj zabavi koju je, pored besplatnog pića i keteringa, obeležila i sjajna muzika. Prve dve večeri za sjajnu atmosferu je bio zadužen di-džej, dok su sinoć svi posetioci i igrači mogli da uživaju uz jedan od najboljih bendova – Mojito bend. 
Šarmantne hostese su delile promo materijal, među kojima su bili i brendirani duksevi i lopta AdmiralBet ABA Lige. Vrteo se i dobro poznati točak sreće sa kojeg su “padale” velike količine Freebeta.

A da su prethodne tri večeri u AdmiralBet lokalima bile centralna mesta dešavanja u našem glavnom gradu, u kojem se tražilo i mesto više, potvrđuje i “kiša džek-potova” u fantastičnom iznosu od 150.000 dinara!

Takođe, tokom sva tri dana u sredu, četvrtak i petak, u svim preostalim AdmiralBet lokalima u Beogradu bio je aktivan i “gradski džek-pot” i to u iznosu od 600.000 dinara!

Nastavite da pratite AdmiralBet karavan, jer je sledeće nedelje već na nekoj novoj lokaciji u Srbiji i ko zna, možda se iskrca baš u vašem gradu!

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati