"TIP" FANTAZI LIGA! Rezime dosadašnjeg dela sezone i tabela

Novosti online

21. 09. 2022. u 10:55 >> 10:55

Pored sjajnih predloga i analiza mečeva koje svakodnevno pripremamo za naše čitaoce ponosni smo i na našu "Tip fantazi ligu" koja broji 1836 "menadžera".

ТИП ФАНТАЗИ ЛИГА! Резиме досадашњег дела сезоне и табела

Ilustracija

Nakon osam odigranih kola na čelu engleske Premijer lige nalazi se londonski Arsenal koji se tokom leta dosta pojačao. U Arsenalu se svakako ističe brazilac Gabrijel Džezus koji je na sedam utakmica postigao četiri gola i tri puta je bio asistent. S obzirom na formu i "povoljnu" cenu čak 72,3% igrača ove popularne igre koje je zaludela planetu ga ima u timu.

Prvi strelac lige je Erling Holand koji je postigao čak 11 golova a upisao je i jednu asistenciju. Mladi Norvežanin je uspeo da postigne čak i dva het-trika a u svom timu ga ima čak 80,9% menadžera.

Svakako najveće razočarenje do sada je prošlogodišnji vicešampion i finalista Lige šampiona Liverpul. Puleni Jirgena Klopa nalaze se tek na osmom mestu sa devet osvojenih bodova, devet manje od lidera Arsenala i osam od Mančester sitija i Totenhema koji u stopu prate "tobdžije".

Foto: Ilustracija

 

Mohamed Salah kao i njegova ekipa ne prikazuje sjajne partije kao što smo navikli u prethodnim sezonama. Postigao je samo dva gola uz dve asistencije a fantazi menadžeri su posebno bili kivni na Egipćanina kada za 90 minuta provedenih na terenu u meču protiv Bormuta nije uspeo da zabeleži čak ni asistenciju a svi fanovi Premijer lige znaju da je rezultat na tom meču bio 9:0 za ekipu sa "Enfilda".

Na radost svih ljubitelja fudbala u našoj zemlji naš Aleksandar Mitrović je nastavio sa sjajnim partijama koje je pružao prošle sezone u Čempionšipu kada je postao apsolutni rekorder po broju golova u tom takmičenju. Popularni Mitrogol je u drugom rangu engleskog fudbala čak 43 puta tresao mreže rivala. Ove sezone njegov Fulam igra mnogo bolje nego pre dve kada je takođe bio član elite. "Kolibari" predvođeni portugalskim trenerom Markom Silvom se trenutno nalaze na visokoj šestoj poziciji sa 11 osvojenih bodova. 

Foto: EPA

Rekorder Čempionšipa i nacionalnog tima po broju pogodaka postigao je šest od jedanaest golova svog tima u ovoj sezoni a bilans je mogao biti i bolji da nije promašio penal u meču protiv Vulverhemptona. 

Forma Aleksandra Mitrovića raduje i 30,4% igrača koji ga imaju u svom timu.

Nakon pet odigranih kola dobili smo i najbolje menadžere za mesec avgust.

Dva naša čitaoca imala su po 388 poena a to su Ljubiša Đurić sa ekipom "Mr. Heineken" i Nikola Stevanović čiji tim nosi ime po poznatom brazilskom hevi metal bendu - "Sepultura".

Ova dva takmičara su podelila prvu nagradu za menadžera meseca. Ljubiša je bio gost naše redakcije i dobio na poklon dres svog omiljenog tima i knjigu u izdanju naše kompanije "Od Montevidea do Moskve - fudbalska biblija". 

Foto: Tip

Nikolu bi zamolili da nam se putem društvenih mreža javi oko preuzimanja poklona.

Menadžeri meseca mogu da biraju dres jednog od "večitih rivala". Ljubiša je izabrao dres Crvene zvezde kao tim za koji navija.

Što se tiče nedeljnih šampiona. U šestom kolu najbolji menadžer je bio Ivan Balinovac sa timom po imenu Lakala koji je sakupio 93 poena.

Sedmo kolo zbog smrti kraljice Elizabete II nije odigrano dok je u osmom kolu najbolji bio Aleksandar Vukotić čiji je tim po imenu "No Kane, no gain!" skupio 98 poena.

Molimo nedeljne pobednike da nam se jave putem društevenih mreža.

Moramo naglasiti da još uvek nije kasno da se pridružite našoj ligi i borite za laskave titule najboljih menadžera na nedeljnom i mesečnom nivou.

Trenutni poredak prvih deset menadžera na tabeli naše lige izgleda ovako:

Foto:Printskrin

Kod za našu ligu je: 47dx8d

Za više informacija zapratite nas na društvenim mrežama i tako budite u toku sa najnovijim predlozima naših tipstera i vestima iz igre koja je zaludela svet!
Fejsbuk: Novosti - Tip
Instagram: tip_novosti

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)