ARGENTINAC JE JEDAN OD KVALITETNIJIH ŠLJAKAŠA NA TURNIRU: Indijac je ostvario rutinsku pobedu

M.M.

10. 07. 2024. u 11:40

PEDRO Kačin i Sumit Nagal će se sastati u drugom kolu Braunšvajga.

АРГЕНТИНАЦ ЈЕ ЈЕДАН ОД КВАЛИТЕТНИЈИХ ШЉАКАША НА ТУРНИРУ: Индијац је остварио рутинску победу

FOTO: Tanjug/AP

Argentinac nije postavljen za nosioca na čelindžeru u Nemačkoj, ali možemo slobodno reći da je jedan od kvalitetnijih šljakaša na turniru.

Pedro nije uspeo da stigne do glavnog žreba Vimbldona, te je odlučio da sakuplja bodove na manjim takmičenjima. U prvom kolu je lakše nego što se očekivalo savladao Barera, nakon 72 minuta igre rezultat je glasio 2:0 (6:3, 6:4).

Njegov današnji protivnik je igrao na najprestižnijem grend slemu, ali je ispao već na samom startu od Miomira Kecmanovića.

Indijac ju prvom kolu Braunšvajga eliminisao Meligeni Alvesa prepustivši mu samo pet gemova.

Očekuje nas interesantan susret, a naša procena je da će granica gemova biti prebačena. 

NAŠ TIP: +22,5 (kvota 1,92)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)