RUS JE REŠIO PRVI MEČ FINALA: Da li će sjajni čuvar mreže ponovo briljirati i povesti Panterse ka vođstvu od 2:0?

V.M.

10. 06. 2024. u 12:52

U drugoj utakmici finala NHL plej-ofa, Florida pantersi će ugostiti Edmonton ojlerse pred punim tribinama ''Amerant bank arene'' (2.00).

РУС ЈЕ РЕШИО ПРВИ МЕЧ ФИНАЛА: Да ли ће сјајни чувар мреже поново бриљирати и повести Пантерсе ка вођству од 2:0?

Foto: Profimedia

Pantersi su u finalu Istočne konferencije sa tri vezane pobede izbacili Rendžerse, a u istom ritmu su nastavili u finalu jer su slavili sa 3:0 na prvom susretu.

Iako je Edmonton imao inicijativu većim delom susreta, domaćini su se oslonili na sjajnog ruskog golmana Sergeja Bobrvoskog koji je briljirao sa 32 odbrane i na sjajan način je otvorio finalnu seriju.

Što se tiče golova, Florida je postigla po jedan u svakoj trećini, a put do mreže su redom pronalazili Verehg, Rodrigez i Luostarinen.

Pantersi su prošle godine poklekli u finalu protiv Las Vegasa, ali sada izgledaju spremno za titulu i čak i najbolji igrač sveta, koji predvodi napad Edmontona, Konor Mekdejvid teško da može da ih zaustavi.

Takođe, iskustvo je na strani domaćina, u pitanju je starija ekipa koja je već bila u ovakvim situacijama i to ume često da bude preloman faktor u finalima.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,18)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone