BIĆE NEIZVESNO U ANKARI: ''Zmajčeki'' bi da održe perfektan skor

V.M.

25. 05. 2024. u 11:10

DANAŠNjI program odbojaške Lige nacija otvaraju Slovenija i Kanada koji se sastaju u Antaliji od 13 časova.

БИЋЕ НЕИЗВЕСНО У АНКАРИ: Змајчеки би да одрже перфектан скор

Foto: Profimedia

Kanađani su obezbedili nastup u Parizu, ali i pored toga igraju Ligu nacija u najjačem sastavu kako bi se što bolje pripremili za Olimpijske igre.

Sa klupe ih predvodi trener Tomas Samuelo koji je okupio odličan tip i svi kvalitetni igrači su se odazvali na njegov poziv, tako da na raspolaganju ima Mara, Lepkija, Švorca, Hoga i družinu.

Odigrali su tri meča do sada i upisali su očekivane rezultate, savladali su Tursku (3:1) i Bugarsku (3:0), a uz to su doživeli poraz od Poljske (1:3)

Sa druge strane, Slovenci nemaju vizu za Pariz, ali su veoma blizu toga da je dobiju jer zauzimaju sigurno sedmo mesto na svetskoj rang listi i imaju čak 64 boda više od Srbije koja je deseta na tabeli, odnosno prva ekipa ispod crte za Olimpijske igre.

Iako su u Antaliju došli bez Roka Možiča, upisali su dve pobede do sada. Prvo su bili bolji od Holandije (3:2), a zatim su iznenadili Francuze koje su rutinski savladali sa 3:1 u setovima.

Glavni igrači ekipe su Čebulj i Kozamernik, a novo otkrovenje trenera Kretua je dvadesetogodišnji primač Bračko koji pruža sjajne partije i bio je jedan od najzaslužnijih za pomenuti trijumf nad Francuzima.

Poslednji put kada su se Slovenija i Kanada sastali bilo je pre nešto više od godinu dana i tada su ''zmajčeki'' slavili sa 3:0 u setovima.

Danas očekujemo dosta zanimljiv meč, oba tima igraju dobro i verujemo da će zadata granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +180,5 (kvota 1,88)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)