SVI PUTEVI VODE U NJUJORK: Niksi i Pejersi ukruštaju koplja u sedmoj utakmici polufinala Istočne konferencije

V.M.

19. 05. 2024. u 11:20

NAKON šest utakmica ovi timovi su izjednačeni, tako da ćemo večeras od 21.30 gledati majstoricu u ''Medison skver gardenu''.

СВИ ПУТЕВИ ВОДЕ У ЊУЈОРК: Никси и Пејерси укруштају копља у седмој утакмици полуфинала Источне конференције

Foto: Profimedia

Kao što se i očekivalo pre početka serije, radi se o veoma ujednačenim ekipama, a ono što je zanimljivo je to da do sada nije bilo nijednog brejka i obe ekipe su maksimalno iskoristile prednost domaćeg terena.

Zvezde timova su dobro igrale na gotovo svakom meču, a kao što smo i predvideli igrači sa manjom ulogom su znatno bolje igrali pred svojim navijačima i to je glavni razlog što nismo videli nijedan brejk.

Ključna stavka pred večerašnji susret može biti zdravstvena situacija u Niksima, na prošlom meču povredio je Džoš Hart koji je jako bitan šraf u ekipi i pitanje je da li će večeras nastupiti, ali postoji mogućnost da zaigra Ou Dži Anunobi. Britanski košarkaš je igrao veoma dobro na prva dva meča ove serije (13 i 28 poena), ali nakon toga se povredio i nije odigrao nijedan meč.

Takođe, ono što se ispostavilo kao jako bitna stvar tokom serije je šut Indijane, Pejsersi igraju izuzetno brzu košarku predvođeni Halibartonom koji radi sjajan posao na pozicjii ogranizatora igre i ukoliko ih ''krene'' van linije 7,24 Niksi nemaju odgovor za njih.

Domaćini će se naravno osloniti na svog najboljeg igrača Džejlen Bransona koji dominira tokom čitavog toka plej-ofa, neretko je ubacivao i preko 40 poena, a nije nemoguće da će Njujorčanima biti potrebna upravo takva partija od bivšeg studenta Vilanove kako bi se plasirali u finale Istočne konferencije gde boljeg iz večerašnjeg susreta dočekuje Boston.

Verujemo da je došlo vreme za brejk, nakon prošlog meča momentum je na strani Indijane i očekujemo da Pejsersi pobedom u ''Medison skver gardenu'' zakažu duel sa Seltiksima.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,30)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!