SRPSKOM TENISERU PRIJA ŠPANIJA: Duci ruši svakog ko mu stane na put!

M.M.

19. 04. 2024. u 08:43

DUŠAN Lajović i Artur Fis će odmeriti snage u četvrtfinalu Barselone.

СРПСКОМ ТЕНИСЕРУ ПРИЈА ШПАНИЈА: Дуци руши сваког ко му стане на пут!

FOTO: AP/Tanjug

Srbinu prijaju uslovi u Španiji, a to se najbolje vidi po rezultatima. U Kataloniju nije stigao sa velikim očekivanjima, međutim, dobrim partijama je obezbedio učešće u četvrtfinalu.

Na samom startu turnira je eliminisao Dijega Švarcmana, da bi kasnije bio bolji od Iga Imbera, odnosno Alehandra Davidoviča Fokine.

Protiv domaćeg igrača je izgubio set, ali je u završnici odigrao na izuzetno visokom nivou, konačan rezultat glasio je 2:1 (7:6, 3:6, 6:1).

Njegov današnji protivnik takođe igra izvanredno ove nedelje. Francuz je u prvom kolu bio bolji od Danijela Altmajera, a zatim i od Aleksa de Minora.

Verujemo da će granica gemova u ovom duelu biti prebačena.

NAŠ TIP: +21,5 (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije