MEČ OD VELIKOG ZNAČAJA: Lejkersi i Pelikansi mogu dosta toga da dobiju, a i izgube u poslednjem meču regularne sezone

V.M.

14. 04. 2024. u 11:20

VEČERAS ćemo od 21:30 gledati izuzetno bitan duel za Pelikanse i Lejkerse koji se sastaju u ''Smuti king centru'' u Nju Orleansu.

МЕЧ ОД ВЕЛИКОГ ЗНАЧАЈА: Лејкерси и Пеликанси могу доста тога да добију, а и изгубе у последњем мечу регуларне сезоне

Foto Profimedia

Poslednji dan regularnog dela NBA lige dugo nije bio ovako zanimljiv, veliki broj timova ima za šta da se bori, a među njima su i Los Anđeles lejkersi i Nju Orleans pelikansi.

Domaćini su trenutno šesti na Zapadu i rade sve što je u njihovoj moći da ostanu na tom mestu i direktno se plasiraju u plej-of, a kako bi bili sigurni moraju da slave na današnjem duelu jer imaju samo pobedu više od sedmoplasiranih Sansa.

Sa druge strane, gosti su osmi i ne mogu da napreduju, ali ako izgube mogu pasti na deseto mesto. Kako znamo, osmo mesto garantuje obračun sa sedmim u plej-inu, a u slučaju poraza meč sa pobednikom devetog i desetog mesta za poslednje mesto koje vodi u plej-of, dok onaj ko završi regularni deo na devetom ili desetom mestu nema pravo za grešku u plej-inu i zato Lejkersi danas moraju slaviti.

U boljoj formi meč dočekuju Pelikansi koji su nakon teškog perioda ponovo počeli da igraju dobru košarku i na krilima Zajona i Mekoluma vezali su četiri pobede.

Lejkerse su u proteklih nekoli mečeva mučile povrede Dejvisa, ali popularna ''Obrva'' se vratila i Ej Di je zajedno sa Lebronom predvodio ''jezerdžije'' do trijumfa protiv Memfisa pre par večeri (123:120).

Na tri ovosezonska međusobna duela prednost imaju gosti koji su upisali dve pobede, dok je domaćin slavio jedanput.

Verujemo da će iskusniji tim odigrati bolje ovu utakmicu i slaviti.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,40)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 18:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu