KRAJ SEZONE ZA ITALIJANSKOG VELIKANA? Monca ima meč loptu pred svojim navijačima

V.M.

24. 03. 2024. u 09:41

ODBOJKAŠI Monce će na svom terenu imati priliku da zatvore seriju protiv Lubea i plasiraju se u finale. Trenutni skor je 2:1 za domaćina koji nikako ne želi da se vrati u Ćivitanonu na peti meč i biće oran da pred svojim fanovima obezbedi plasman u polufinale.

КРАЈ СЕЗОНЕ ЗА ИТАЛИЈАНСКОГ ВЕЛИКАНА? Монца има меч лопту пред својим навијачима

Foto Profimedia

Gledamo veoma dobru odbojku tokom čitave serije, a više je za sada prikazala Monca. Ona je u prva dva meča dominirala i odnosila je rutinske pobede slavivši sa po 3:1 u setovima. Ipak, šampionsko srce velikana Lubea proradilo je u trećem meču koji je nakon velike borbe pripao timu iz Ćivitanove. Nakon četiri seta bilo je nerešeno, pa se ušlo u peti u kojem je kao tokom čitavog susreta dominirao kubanski primač Marlon Jant (27 poena na meču) koji je obezbedio prvu pobedu svom timu u seriji (15:11).

Ono što može biti prednost domaćinu je to što je imao više vremena za odmor, jer pored plej-ofa Lube je do skoro igrao u Ligi šampiona. Sredinom nedelje slavio je pred svojim navijačima protiv Trentina sa 3:2, ali zbog poraza u prvom meču od 1:3 završio je svoju ovosezonsku evropsku odiseju.

Današnji meč će im biti peti u poslednjih 14 dana i jasno je da bi energetska prednost trebala biti na strani Monce

Ključna stvar mogao bi biti obračun primača Mara i Marlona Janta, obojica igraju na izuzetno visokom nivou, najbolji su igrači svojih ekipa u ovom trenutku i upravo bi bolji iz tog obračuna mogao povesti svoj tim ka pobedi.

Ovo će biti sedmi obračun večerašnjih rivala u sezoni (4-2 za Moncu), tajni između njih više nema i verujemo da će domaća publika pogurati Moncu ka polufinalu plej-ofa.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!