NIKSI SE OSLANJAJU NA SVOG PLEJA: Branson kombinovano ubacio 87 poena na poslednje dve utakmice

V.M.

18. 03. 2024. u 11:49

BRANSON je pre par dana imao novo sjajno veče protiv Sakramenta kada je postigao 42 poena i očekujemo da u istom ritmu nastavi na duelu sa Voriorsima (3.00).

НИКСИ СЕ ОСЛАЊАЈУ НА СВОГ ПЛЕЈА: Брансон комбиновано убацио 87 поена на последње две утакмице

Foto Profimedia

Od kada je prošle sezone prešao u Nikse, Branson je ''eksplodirao'' i izrastao je u jednog od najboljih plejmejkera u ligi. Glavna odlika bivšeg studenta Vilanove je njegov poenterski učinak, a ove godine je on na izuzetno visokoj brojci od 27,5 poena po meču.

Kako se ulazi u ključan deo sezone u kojem Niksi jure što bolji plasman na Istoku pred plej-of, sve je veća odgovornost na omalenom pleju kojem to očigledno prija.

Posebno se istakao na poslednje dve utakmice u kojima je kombinovano ubacio impresivnih 87 poena, prvo je brojao do 45 protiv Portlanda, a zatim je bio nešto ''lošiji'' protiv Sakramenta sa 42 poena.

Motivacija bivšem studentu Vilanove sigurno neće manjkati, jer pored toga što je ovo veoma bitan meč za Nikse, direktan rival će mu biti Stef Kari, jedan od najboljih plejmejkera u istoriji košarke.

Ponovo očekujemo da uzme veliki broj šuteva, između 25 i 30, što bi trebalo da mu bude dovoljno da prebaci zadatu granicu.

NAŠ TIP: Džejlen Branson +28,5 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije