BILO JE NEIZVESNO U PRVA DVA SUSRETA: Ko će napraviti iskorak i povesti sa 2:1 u seriji?

V.M.

16. 03. 2024. u 13:42

DANAS ćemo od 18 časova gledati treći meč četvrtfinala odbojkaške Superlige Italije u kojem se sastaju Pjaćenca i Milano.

БИЛО ЈЕ НЕИЗВЕСНО У ПРВА ДВА СУСРЕТА: Ко ће направити искорак и повести са 2:1 у серији?

Foto Profimedia

Ove ekipe su na kraju regularnog dela sezone zauzele treće, odnsno šesto mesto na tabeli i blaga prednost se davala Pjaćenci pred početak serije. Očekivala se ujednačena odbojka što smo i videli u prva dva meča, oba tima su upisala po pobedu, a zanimljivo je da su trijumfi ostvareni na gostujućim terenima.

Na prvom susretu Milano je posle velikog preokreta došao do pobede. Gubio je sa 1:2 u setovima, ali u poslednja dva seta je proradio napad koji je nošen Vitelijem, Išikavom i Regersom osvojio četvrti, a zatim i peti set posle velike borbe (25:20, 21:25, 19:25, 25:22, 15:10).

Serija se zatim preselila u grad mode, ali ovoga puta Pjaćenca je dominirala i slavila je sa 3:1. Njeni odbojkaši često imaju problema da se pokrenu i retko svi igraju na visokom nivou, ali to je bio slučaj na drugom meču i Milano jednostavno nije imao rešenja za rafalnu paljbu Lukarelija, Simona i Leala.

Do sada su se ekipe već dobro upoznale, pogotovo ako na ova dva susreta dodamo tri koja su prethodila plej-ofu (dva trijumfa Milana, jedan Pjaćence) i nema tajni između ovih timova.

Očekujemo još jedan neizvestan meč i očekujemo da granica poena bude prebačena.

NAŠ TIP: +182,5 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)