LAK ZADATAK ZA ITALIJANSKOG ŠAMPIONA: Gosti ne poseduju kvalitet potreban da se nadigravaju sa njima

V.M.

29. 02. 2024. u 11:11

U revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona, odbojkaši Trentina će ugostiti Berlin. Na prvom meču Podraščanin i družina su slavili sa 3:0 u Nemačkoj, tako da ne bi trebalo da imaju problema sa plasmanom u polufinale pred svojim navijačima.

ЛАК ЗАДАТАК ЗА ИТАЛИЈАНСКОГ ШАМПИОНА: Гости не поседују квалитет потребан да се надигравају са њима

Foto: Profimedia

Trentino je oformio veoma dobar tim proteklog leta i to se vidi na terenu jer su ove sezone ubedljivo najdominantnija ekipa u Evropi. 

Prošetali su se kroz grupnu fazu Lige šampiona zauzveši prvo mesto u grupi ''B'' sa šest bodova, a u prvom meču četvrtfinala su pokazali da su znatno bolji rival od Berlina slavivši sa 3:0 (25:18, 25:17, 25:17).

Pored toga, dominiraju u italijanskoj ligi koja je najjača na svetu i sa prve pozicije će dočekati plej-of jer su ubedljivo prvi na tabeli sa skorom 19-2.

Ono što je posebno impresivno je da su najbolji igrači ove ekipe mladi odbojkaši i dugo godina bi trebali da vladaju jer su tokom sezone Mikjeleto, Lavija i Sbertoli produžili ugovore na još tri godine.

Što se tiče nemačkog predstavnika, on je do nokaut faze došao kao najbolja trećeplasirana ekipa. U osmini finala je bio bolji od francuskog Tura, ali jednostavno ne poseduje kvalitet potreban da se nosi sa Trentinom, što smo i videli u prvom meču.

Što se tiče izostanaka, Trentino će verovatno biti bez Rihlickog koji ima problema sa ramenom, dok će gosti biti u punom sastavu.

Domaćinu su danas potrebna dva seta kako bi zakazao duel sa Lubeom u polufinalu, očekujemo da jako otvori meč i zbog toga predlažemo hendikep poena u prvom setu na prvaka Italije.

NAŠ TIP: hendikep poena prvi set (-4,5) (kvota 1,88)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)