(NE)MOGUĆA MISIJA ZA ČETU SRPSKOG STRUČNJAKA: Zaostatak od dva seta nije nenadoknadiv, najbitnije je kako će otvoriti meč

V.M.

28. 02. 2024. u 13:41

U revanš utakmici četvrtfinala odbojkaške Lige šampiona Lube će dočekati Halkbank (20:30). Italijanski predstavnik je u prvom susretu napravio veliki korak ka polufinalu slavivši sa 3:1 (25:21, 25:21, 25:27, 25:22) u Ankari.

(НЕ)МОГУЋА МИСИЈА ЗА ЧЕТУ СРПСКОГ СТРУЧЊАКА: Заостатак од два сета није ненадокнадив, најбитније је како ће отворити меч

Foto Profimedia

Halkbank je po kladionicama bio favorit u prvom meču, ali to nikako nije pokazao na terenu. Lube je bio bolji protivnik tokom čitavog susreta, a čak je i mogao do pobede od 3:0 da nije bilo Nimira Abdela Aziza koji je u trećem setu sjajnim servisima doneo jedini set svom timu na utakmici.

Italijanskog predstavnika je do trijumfa vodio dizač De Čeko koji je dobio nagradu MVP-a meča, a poenterski su se najviše istakli Jant i Nikolov sa po 17 poena.

U Halkbanku je dosta igrača podbacilo i jedini koji je bio na nivou je Abdel Azizi koji je osvojio 27 poena.

Iako su bukmejkeri na strani Lubea, italijanski predstavnik je za vikend pokazao da ima određenih slabosti u porazu od Pjaćence pred svojim navijačima (0:3) i tako je sebi zakomplikovao situaciju u prvenstvu jer će u poslednjem kolu igrati međusobni duel sa Veronom za prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Sigurno je da je srpski sturčnjak Slobodan Kovač pomno ispratio taj meč i pokušao da pronađe ''rupe'' u igri domaćina i tako poboljša šanse svog tima na današnjem susretu.

Ako ekipa iz Ankare želi da prođe u narednu fazu, pored nove sjajne partije Abdela Aziza biće joj potrebno da se razigra i Ervin Ngapet koji je poenterski u potpunosti podbacio u prvom meču.

Pobednik ovog meča će se u polufinalu verovatno susresti sa Trentinom koji je savladao Berlin sa 3:0 u gostima u prvom susretu i sutra će braniti veliku prednost pred svojim navijačima.

Ključ će biti prvi set i ukoliko ga Halkbank osvoji, mogli bismo da gledamo veoma interesantnu utakmicu, a mi verujemo da će to i učiniti.

NAŠ TIP: Prvi set 2 (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!