LAK ZADATAK ZA TURSKOG PREDSTAVNIKA: Domaćin je većinu posla odradio u prvom meču

V.M.

28. 02. 2024. u 13:04

U revanš utakmici četvrtfinala odbojkaške Lige šampiona, Zirat će ugostiti Las Palmas (17.00). Domaćin je u prvom meču slavio posle preokreta sa 3:1 (17:25, 25:23, 25:21, 25:23) i danas su mu potrebna samo dva seta kako bi se plasirao u polufinale.

ЛАК ЗАДАТАК ЗА ТУРСКОГ ПРЕДСТАВНИКА: Домаћин је већину посла одрадио у првом мечу

Foto: Profimedia

Las Palmas je bolje otvorio prvi meč nošen podrškom sa tribina i osvojio je prvi set rezultatom 25:17, ali nakon toga je Zirat preuzeo primat, Ter Mat, Kameho i Anderson su se razigrali i poveli su svoj tim do pobede koja im dosta znači jer im je danas dovoljno da osvoje dva seta kako bi se plasirali u polufinale.

Kvalitet je svakako na strani domaćina, turski predstavnik ima znatno bolje igrače, veći budžet i ova ekipa je projektovana da ide do samog kraja takmičenja.

To se ne može reći za Špance koji su Ligu šampiona započeli u kvalifikacijama u Beogradu, gde su igrali sa Partizanom i plasman u četvrtfinale je veliki uspeh za njih.

Bolji iz ovog dvomeča će u polufinalu igrati sa pobednikom meča Pjaćenca - Jastšembski.

Predlažemo da će granica poena biti prebačena na današnjem susretu, pošto postoji mogućnost da trener Zirata povuče startere sa terena nakon dva osvojena seta, a i pored toga Las Palmas je pokazao u prvom meču da može da osvoji barem jedan set.

NAŠ TIP: +169,5 (kvota 1,88)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024