RAJAKOVIĆEV TORONTO VEZAO DVE POBEDE: Može li do iznenađenja u Indijanapolisu?

V.M.

26. 02. 2024. u 13:13

TAČNO sat vremena posle ponoći košarkaši Indijana pejsersa će u ''Gejbridž fildhausu'' ugostiti Toronto reptorse.

РАЈАКОВИЋЕВ ТОРОНТО ВЕЗАО ДВЕ ПОБЕДЕ: Може ли до изненађења у Индијанаполису?

FOTO: Tanjug/AP

Nakon nešto slabijih izdanja početkom 2024. godine, Pejsersi su ponovo uhvatili zalet i igraju svoju prepoznatljivu brzu košarku koja im je donela šest pobeda na poslednjih osam duela.

Najimpresivnija od njih bila je ona sinoćna protiv Dalasa kojeg su ''počistili'' na svom terenu sa 133-111. Najviše se istakao Tarner sa 33 poena, dok je Halibarton dodao 17 uz deset asistencija.

Upravo je Halibarton mozak ove ekipe i kada njega nema na terenu, izgledaju dosta lošije. Propustio je određeni deo sezone zbog povrede koju još nije u potpunosti zalečio, ali zbog novih pravila NBA lige kako bi mogao biti izabran za jednu od tri najbolje petorke takmičenja mora odigrati određen broj utakmice.

Takođe, ukoliko se nađe u nekoj od tri najbolje petorke moći će da dobije ''jači'' ugovor, što je još jedan razlog zbog kojeg igra iako nije poptuno zdrav.

Nošeni njegovom igrom Pejsersi su trenutno šesti na Zapadu sa skorom 33-25, a ukoliko nastave sa dobrim igrama, mogli bi i da se bore za prednost domaćeg terena u plej-ofu jer su četvrtoplasirani Niksi ostvarili samo jednu pobedu više od Indijane.

Sa druge strane, Toronto našeg Darka Rajakovića je odlučio da je vreme za smenu generacija u ekipi, trejdovao je gotovo sve starije igrače i plan je da se napravi nova mlada ekipa koju bi predvodio najbolji košarkaš ekipe Skoti Barns.

Jedan od igrača koji su trejdovani je Paskal Sijakam koji sada nosi dres Indijane i biće zanimljivo videti kako će odigrati protiv svojih bivši saigrača na večerašnjem duelu.

Raptorsi su ostvarili dve pobede nakon Ol-stara, prvo su savladali Bruklin, a zatim i Atlantu, tako da u dobrom ritmu dočekuju ovaj susret.

Na dva ovosezonska obračuna Toronta i Indijane oba tima su upisala po pobedu, viđen je veliki broj koševa na tim mečevima i zbog toga verujemo da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +239,5 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)