MILVOKI NE IZGLEDA KAO TIM KOJI ĆE SE BORITI ZA TITULU: U goste im dolaze Timbervulvsi koji vode glavnu reč na Zapadu!

V.M.

08. 02. 2024. u 12:00

VEČERAS ćemo gledati veoma zanimljiv meč u NBA ligi kada od 2.00 Milvoki baksi budu ugostili Minesota timbervulvse u ''Fajzer forumu''.

МИЛВОКИ НЕ ИЗГЛЕДА КАО ТИМ КОЈИ ЋЕ СЕ БОРИТИ ЗА ТИТУЛУ: У госте им долазе Тимбервулвси који воде главну реч на Западу!

FOTO: Tanjug/AP

Baksi ne igraju dobro od kada ih je preuzeo Dok Rivers, koji je na klupi zamenio Ejdrijena Grifina. Na poslednjih pet utakmica pobedili su samo jednom, i to protiv Dalas maveriksa koji takođe ne igraju na zavidnom nivou (129:117). Trenutni skor im je 33-18 i zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli Istočne konferencije.

Ono što najviše muči ovu ekipu je slaba defanzivna igra. Lilard ne može da se poredi sa Holidejom po igri u odbrani, a ni Kris Midlton posle povrede kolena nije defanzivac kao što je nekad bio i to se vidi na terenu.

Takođe, Milvoki nema preveliku rotaciju i ako mu superzvezde nisu na nivou, teško dolazi do pozitivnih rezultata.

Potpuno je drugačija priča u redovima Timbervulvsa koji igraju jednu od najboljih košarki u NBA ligi i zasluženo se nalaze na deobi prvog mesta Zapadne konferencije sa Oklahomom (skor 35-16).

Na izuzetno visokom nivou igra Entoni Edvards koji izrasta u jednog od najboljih bekova lige, a pored bivšeg studenta Džordžije odlične partije pružaju i stariji košarkaši poput Taunsa, Gobera i Konlija.

Za razliku od Milvokija, glavno oružje Minesote je odlična defanzivna igra koja im uglavnom i donosi pobede, a kada se raspucaju Edvards i Tauns, retko im ko može parirati.

Ovo će biti prvi susret večerašnjih rivala, a mi mislimo da zadata granica poena neće biti prebačena.

NAŠ TIP: -230,5 (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!