OSVETA PODRAŠČANINA I DRUŽINE: Trentino bi da se vrati na pobednčku stazu posle neuspeha u kupu

V.M.

03. 02. 2024. u 12:00

U 17. italijanske Superlige u odbojci, Monca će od 20 časova ugostiti Trentino.

ОСВЕТА ПОДРАШЧАНИНА И ДРУЖИНЕ: Трентино би да се врати на победнчку стазу после неуспеха у купу

Foto: Privatna arhiva

Ovi timovi su se susreli proteklog vikenda u polufinalu kupa i nakon velike borbe Monca je slavila sa 3:2 u setovima (23:25, 25:13, 23:25, 25:23, 15:9).

Trentino nije imao odgovor za Lepkija koji je postigao 21 poen i ostao je bez trofej u kupu desetu sezonu zaredom.

Izvan tog poraza, gosti igraju fantastično ove sezone. Ubedljivo su prvi na tabeli italijanskog prvenstva sa skorom 15-1, a pored toga su se direktno plasirali u četvrtfinale Lige šampiona.

Podraščanin i družina izgledaju sjajno na terenu, a danas će imati motiv više da se osvete rivalu za pomenuti poraz proteklog vikenda.

Što se tiče Monce, posle pobede nad Trentinom nije mogla do još jednog iznenađenja u finalu kupa i poražena je od Peruđe rezultatom 3:1.

Sada se okreće obavezama u prvenstvu koje je odlično otvorila, ali je u poslednje vreme posrnula i trenutno je sedma na tabeli sa skorom 8-8.

Pored Superlige, domaćin učestvuje i u Čelendž kupu gde je sredinom nedelje savladao Galatasaraj sa 3:0 u prvom meču polufinala i napravio je veliki korak ka finalu.

Pre kupa, ovi timovi su se sastali u šestom kolu prvenstva i tada je Trentino slavio sa 3:1, a mi verujemo da će i večeras to biti slučaj.

Pored umora Monce, samopouzdanje u dvojku daje nam činjenica da će domaćin verovatno biti bez svog ponajboljeg igrača Rana Takahašija.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,40)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona