BAKSI SMENILI TRENERA: Milvokiju je sve sem titule neuspeh ove sezone!

V.M.

26. 01. 2024. u 13:29

U noći između petka i subote gledaćemo drugi duel Milvokija i Klivlenda u poslednja tri dana (2.00).

БАКСИ СМЕНИЛИ ТРЕНЕРА: Милвокију је све сем титуле неуспех ове сезоне!

FOTO: Tanjug/AP

Ako pogledate skor Baksa ove sezone (31:13), uz drugo mesto koje zauzimaju na Istoku, pomislili biste da im ide odlično ove sezone, ali uprava kluba ne misli tako i odlučila se za smenu trenera.

Ejdrijan Grifin je letos preuzeo klub, ali nije se dugo zadržao na klupi, a njegova zamena će najverovatnije biti iskusni Dok Rivers koji bi po pisanju čuvenom američkog novinara Ejdrijana Vojnarovskog trebao da preuzme ekipu u narednih nekoliko dana.

Uprava kluba je dala saopštenje u kojem je istakla da je Grifin dobar trener, ali da mu treba vremena da se razvija, a ova ekipa je Baksa je formirana da odmah napadne titulu i zato su se odlučili na taj potez.

Treba reći da ima smisla u tome što govore, jer i pored toga što je upisivao pobede, Milvoki nije izgledao baš ubedljivo na terenu, a to se najbolje videlo kada su krajem prošle i početkom ove nedelje u dva navrata jedva savladali Detroit, najgoru ekipu u ligi.

Ekipu sada privremeno vodi Džo Prasti koji je svoj debi imao upravo protiv Klivlenda i Baksi su slavili na tom meču sa 126:116, a najviše se istakao Janis Adetokumbo sa 35 poena, 18 skokova i deset asistencija.

Što se tiče Kavalirsa, oni igraju veoma dobro, kao što se i očekivalo od njih pre starta sezone. Upisali su 26 pobeda uz 16 poraza do sada i trenutno su peti na tabeli Istočne konferencije.

Klivlend je uhvatio zalet početkom ove godine i pre poraza od Milvokija nanizao je čak osam uzastopnih trijumfa.

Aspolutni vođa ekipe je Donovan Mičel, sjajni bek koji često igra na poziciji pleja zbog povrede Garlanda, pruža odlične partije i u proseku beleži 27 poena uz pet skokova i šest asistencija po meču.

Očekujemo da će ekipe igrate u nešto bržem tempu kao pre par dana i verujemo da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +233,5 (kvota 1,65)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave