RAJAKOVIĆEVA ČETA JE U VELIKOM PROBLEMU: Trejdovi su u potpunosti poremetili Reptorse

V.M.

26. 01. 2024. u 13:00

U noći između petka i subote košarkaši Toronto reptorsa će ugostiti Los Anđeles kliperse (01.30).

РАЈАКОВИЋЕВА ЧЕТА ЈЕ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ: Трејдови су у потпуности пореметили Репторсе

Foto: AP

Uprava Toronta se odlučila da usred sezone rasformira tim i trejduje veoma bitne igrače. Prvo ih je napustio Ou Dži Anunobi koji je otišao u Njujork, a zatim je i Paskal Sijakam krenuo put Indijane.

Za njih su u trejdovima sa Niksima, odnosno Pejsersima, dobili par dobrih igrača koji nisu na nivou pomenute dvojica, kao i gomilu pikova sa kojima će u budućnosti pokušati da pronađu novog superstara na draftu.

Zbog svega toga pate rezultati, veliki broj igrača se menja u rotaciji, što zbog povreda, što zbog trejdova, i to dosta šteti ekipi.

Toronto je poražen čak osam puta na poslednjih deset mečeva i sa skorom 16-28 zauzima razočaravajuće 12. mesto na tabeli Istočne konferencije.

U Kanadu dolazi jedna od najboljih ekipa NBA lige, Los Anđeles klipersi koji igraju sve bolje kako sezona odmiče i ako ostanu zdravi, sigurno će biti među glavnim favoritima u plej-ofu.

Gosti imaju veliki broj zvezda u timu, poput Lenarda, Džordža i Hardena, a jedan od najboljih trenera u ligi Taj Lu je uspeo da svakome pronađe ulogu i izgledaju sjajno na terenu.

Klipersi su veoma nezgodna ekipa, jer mogu da igraju na više načina. Lu ima sjajne napadačke opcije na raspolaganju koje mogu da prevagnu u utakmici sa velikim brojem koševa, a takođe mogu igrati i veoma dobru odbranu i sa njom dobijati mečeve.

Ovi timovi su se sastali pre 15 dana i tada je ekipa iz Kalifronije slavila sa 126:120, a mi verujemo da će i večeras trijumfovati.

NAŠ TIP: hendikep 2 (4,5) (kvota 1,55)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?