MILVOKI SE PRE DVA DANA MUČIO SA PISTONSIMA: To večeras neće biti slučaj

V.M.

22. 01. 2024. u 13:36

U noći između ponedeljka i utorka, Detroit pistonsi će dočekati Milvoki bakse (1.00).

МИЛВОКИ СЕ ПРЕ ДВА ДАНА МУЧИО СА ПИСТОНСИМА: То вечерас неће бити случај

FOTO: Tanjug/AP

Euforija hvata Detorit zbog uspeha Lajonsa u NFL plej-ofu, tako da su bar nakratko svi zaboravili katastrofalnu sezonu koju igraju Pistonsi.

Zacementirani su za dno tabele Istočne konferencije sa skorom 4-38, a dovoljno o tome koliko su loši govori podatak da su u jednom trenutku kampanje doživeli neverovatnih 28 uzastopnih poraza kojima su oborili negativni rekord NBA lige.

Poslednjih nekoliko utakmica igraju bez svog najboljeg igrača Kejda Kaningema kojeg muči povreda i gotovo sigurno će i večeras biti van parketa.

Sa druge strane, blažu povredu vuče Janis Adetokumbo zbog koje je propustio meč sa Klivlendom, ali vratio se na teren pre par dana i očekuje se da ponovo predvodi svoju ekipu u Detroitu.

Milvoki je podigao formu i slavio je na četiri od poslednjih pet mečeva, te sa skorom 29-13 zauzima drugo mesto na tabeli Istočne konferencije.

Trio Adetokumbo-Midlton-Lilard i dalje pokušava da se ''ukapira'' na terenu, ali kako vreme prolazi, sve su bolji i sigurno je da će u plej-ofu biti jedni od glavnih kanidadata za titulu ukoliko ostanu zdravi.

Večerašnji rivali su se sastali pre dva dana i tada su Baksi slavili dosta teže nego što se očekivalo, 141:135, a mi verujemo da će večeras lakše odraditi posao.

NAŠ TIP: hendikep 2 (9,5) (kvota 1,60)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)