CRNO-BELI SU NA EVROSCENI BILI POLOVIČNI: "Zmajčeki" predstavljaju veliku pretnju!

M.M.

20. 11. 2023. u 12:17 >> 12:17

KOŠARKAŠI Partizana će u osmom kolu ABA lige gostovati Cedeviti.

ЦРНО-БЕЛИ СУ НА ЕВРОСЦЕНИ БИЛИ ПОЛОВИЧНИ: Змајчеки представљају велику претњу!

FOTO: Profimedia

Crno-beli u poslednje vreme ne igraju na željenom nivou, a Željko Obradović je svestan da njegov tim mora da napreduje ukoliko želi još jednu uspešnu sezonu. U prethodna tri meča su poraženi dva puta, a prošle nedelje su u najelitnijem evropskom takmičenju bili polovični.

"Parni valjak" je nakon poraza od Bajerna uspeo da savlada Albu na svom terenu, rezultat je glasio 89:74. Dugo je nemački predstavnik pružao otpor šampionu ABA lige, ali je na kraju popustio.

Najefikasniji na terenu bio je Aleksa Avramović sa 20 pogodaka, Danilo Anđušić je imao 16, dok su Zek Ledej i Džejms Naneli postigli po 14. Frenk Kaminski je brojao do 9, dok je novajlija Bruno Koboklo sakupio 5 poena.

Partizan je u regionalnom šampionatu napravio dva kiksa, najpre je poražen od Mege, da bi tri kola kasnije bolja od njih bila i Igokea.

Sa druge stane izabranici Simonea Pjaniđanija imaju identičan skor, u prošlom kolu uspeli su da savldaju FMP na gostujućem terenu rezultatom 84:96. Sjajno veče imao je Klemen Prepelič koji je imao učinak od 15 poena i 14 asistencija, Jaka Blažič je sa 24 poena bio najefikasniji pojedinac na parketu.

Crno-beli moraju maksimalno koncentrisani ući u ovaj meč jer bi eventualni poraz mogao da ih košta prve pozicije na kraju regularnog dela.

Ovi rivali su se sastali prošle sezone u polufinalu i tada je srpski predstavnik slavio rezultatom 2-1 u seriji. U regularnom delu takmičenja obe ekipe su upisale po trijumf na svom parketu.

Partizan za četiri dana gostuje Anadolu Efesu u Evroligi, dok će se "zmajčeki" sastati sa Londonom u okviru Evrokupa.

Očekuje nas interesantan susret, a naša procena je da će granica poena biti prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: +167,5 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!