PARTIZAN DOČEKUJE "OKRNJENI" FENER: Crno-beli su namirisali priliku!

M.M.

09. 11. 2023. u 17:11 >> 17:11

KOŠARKAŠI Partizana će u sedmom kolu najelitnijeg evropskog takmičenja ugostiti Fenerbahče, utakmica će se igrati u "Štark areni" sa početkom u 20.30

ПАРТИЗАН ДОЧЕКУЈЕ ОКРЊЕНИ ФЕНЕР: Црно-бели су намирисали прилику!

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli su u dosadašnjem delu takmičenja upisali četiri pobede i dva poraza, u prošlom kolu su poraženi u Vitoriji od Baskonije. Gledali smo sjajnu košarku u Španiji a izabranici Željka Obradovića imaju za čime da žale.

"Parni valjak" je imao kontrolu nad utakmicom i delovalo je kao da će upisati bodove, međutim, protivnik je uspeo nekako da uhvati priključak i na kraju slavi. Čima Moneke je bio junak meča, Nigerijac je pokazao hladnokrvnost i poenima sa linije penala doneo svom timu pobedu.

Džejms Naneli je bio najefikasniji u poraženom taboru sa 16 poena, dok je Tristan Vukčević ubacio 13. Ognjen Jaramaz i Zek Ledej su imali po 11 pogodaka.

Nakon poraza na evrosceni Partizan je slavio u Splitu rezultatom 53:76. Željkovi puleni su bili jako dobri defanzivno, međutim, u napadu su u određenim trenucima bili bez rešenja.

Danas na megdan dolazi ekipa koja je upisala samo jedan poraz, ali treba istaći da će Dimitris Itudis danas imati velikih problema. U sastavu neće biti Marka Gudurića, Dešona Pjera, Sertača Šanlija i Nika Kalatesa.

Popularni Žoc će igrati protiv bivšeg kluba i verujemo da će biti silno motivisan. Njegovi momci ne blistaj u poslednje vreme, ali svima je jasno da se iz "Štark arene" ne nose bodovi tako lako.

Alen Smailagić je u okršaju sa Splitom zadobio povredu i pitanje je hoćemo li ga večeras videti na parketu, Kevin Panter je takođe bio van sastava nekoliko utakmica.

Naša procena je da će domaćin večeras obradovati svoje navijače.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: H1 -4,5 (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKAV ODGOVOR! Pitali su Ruse da li će navijati za Srbiju na EURO 2024, evo šta su rekli