TEO I NEJPIR ŽELE DA POPRAVE UTISAK: Crveno-beli će u Bolonji biti oprezniji!

M.M.

20. 10. 2023. u 13:16 >> 13:17

CRVENA zvezda će u četvrtom kolu Evrolige gostovati Virtusu. Utakmica će se igrati u Bolonji sa početkom u 20.30.

ТЕО И НЕЈПИР ЖЕЛЕ ДА ПОПРАВЕ УТИСАК: Црвено-бели ће у Болоњи бити опрезнији!

M. Vukadinović

Loše partije Miloša Teodosića i Šabaza Nejpira su skupo koštale crveno-bele u prethodnom kolu. Srpski predstavnik je u "Štark" areni ugostio ekipu Monaka, međutim, nakon velike borbe poražen je rezultatom 76:82.

Utakmicu je odlično otvorio Rokas Gedraitis koji je šutevima iz teških pozicija održavao prednost do poluvremena, međutim, u nastavku su se javili problemi. Nejpir i Teodosić nisu mogli da pronađu pravi ritam, a protivnik je to znao da iskoristi.

Litvanac je bio zapravo i najefikasniji pojedinac u poraženom taboru sa 20 poena, dok ga je pratio Nemanja Nedović koji je imao učinak od 15 poena i 6 asistencija.

Pod košem najveći doprinos dao je Džel Bolomboj koji je meč završio sa 11 pogodaka. Majk Tobi je bio jako loš i Duško Ivanović u završnici nije mogao da računa na njega.

Glavobolju crveno-belima zadavao je Majk Džejms koji je bio pravi vođa na terenu, duel je završio sa 18 poena i 11 asistencija.

Iste večeri smo videli i debi Kembe Vokera na evrosceni, međutim, Amerikanac nije prikazao ono što se od njega očekuje, ali tek je upisao prve minute pa povratak u pravu formu tek predstoji.

Zvezdin današnji protivnik je Virtus, ekipa koja je vezala četiri pobede u svim takmičenjima. Pre dva dana puleni Luke Bankija su savladali Albu na svom terenu rezultatom 87:76.

Tornike Šengelija je sa 26 poena bio najzaslužniji za trijumf, do su ga pratili Džordan Miki i Marko Belineli sa 15, odnosno 12 pogodaka.

Duškova četa je prošle sezone izgubila na gostovanju u Bolonji, ali nadamo se da će večeras uzeti bodove.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,07)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za "Novosti" otkriva kada će Novak Đoković na trening!

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković podvrgnut je operaciji kolena na jednoj privatnoj sportskoj klinici u pariskom Petom arondismanu. Povreda meniskusa kolena koju je doživeo pre dva dana na Rolan Garosu na kraju je zahtevala hirurški zahvat, a dugogodišnji poznati srpski hirurg doktor Momčilo Jakovljević je za "Novosti" prokomentarisao šta su njegove kolege uradile u Parizu i koji su sledeći koraci u oporavku Đokovića.

05. 06. 2024. u 14:25

Komentari (0)

LETOVANJE U TUNISU: Poznate cene - pogledajte ponudu za ovu prelepu destinaciju (FOTO)