''ORLOVI'' NA TEŠKOM ZADATKU: Japan igra u najjačem sastavu pred svojim navijačima

V.M.

09. 06. 2023. u 10:56 >> 10:56

U okviru odbojkaške Lige nacija naša reprezentacija će u Nagoji ukrstiti koplja sa domaćim Japanom.

ОРЛОВИ НА ТЕШКОМ ЗАДАТКУ: Јапан игра у најјачем саставу пред својим навијачима

Foto: N.Paraušić

Domaća selekcija je na turnir došla u punom sastavu koji predvodi jedan od najboljih odbojkaša sveta ove sezone Juki Išakava, a tu su još i uzdanice poput Nišide i Takahašija. ''Samuraji'' su dominantno odigrali u prvom kolu kada su bez većih problema savladali Iran sa 3:0 (25:16, 25:22, 25:19) i orni su da upišu novu pobedu.

Dodatni vetar u leđima izabranika Filipa Blena predstavlja činjenica da je ova faza u Nagoji, tako da će imati podršku svojih navijača.

Sa druge strane, nakon poraza u prvom kolu od Slovenaca (1:3), naša reprezentacija je juče trijumfovala protiv Kine sa 3:0. U redovima ''orlova'' najviše se istakao kapiten Dražen Luburić sa 21 poenom, a pratio ga je Kujundžić koji je brojao do 17.

Selektor Igor Kolaković je bio zadovoljan pobedom, nahvalio je svoje igrače i istakao je da Srbiju očekuje jako težak meč protiv Japana koji je u najjačem sastavu i u poslednjih nekoliko godina se nalazi u samom vrhu svetske odbojke.

Verujemo da je naša selekcija umorna nakon jučerašnjeg duela i da će Japanci to iskoristiti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: hendikep 1 (-1,5) (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis