NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za sredu

V.M.

10. 07. 2024. u 08:10

REDAKCIJA TIP-a vam je za danas spremila sledeće predloge.

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за среду

FOTO: Tanjug/AP

Sreda

21.00 Holandija - Engleska prolaz dalje 2 (1,80)

0.00 Atletiko Paranainse - Baija 1X&0-3 (1,70)

2.00 Urugvaj - Kolumbija GG (2,17)

Ukupna kvota: 6,64

Holandija i Engleska igraju polufinale Eura, inidividualni kvalitet igrača je na strani "Gordog Albiona" kojem odgovara stil igre Holanđana i očekujemo prolaz dalje selekcije Gereta Sautgejta.

Atletiko i Baija su dosta slične ekipe, međutim, gosti se baš muče na strani (jedna pobeda na osam mečeva), dok domaćini imaju veoma dobru odbranu i zbog toga tipujemo duplu šansu uz malo golova.

Za kraj smatramo da je kvota na predlog GG za meč između Urugvaja i Kolumbije odlična, u pitanju su dve napadački raspoložene reprezentacije i smatramo da vredi probati goleadu u ovom polufinalu Kopa Amerike.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)