NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

"CRNO-BELI" U VELIKOM PROBLEMU: Domaćinu pobeda donosi opstanak u ligi

O. M.

20. 05. 2024. u 10:03

BLIŽI se kraju takmičenje u Drugoj ligi Austrije, a borba za opstanak je zanimljivija od borbe za vrh koja je rešena jer je GAK iz Graca osigurao promociju u Bundesligu.

ЦРНО-БЕЛИ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ: Домаћину победа доноси опстанак у лиги

Profimedia

Dva kola pre kraja poznato je da Amšteten napušta drugu ligu, a među kandidatima da im se pridruže su i današnji rivali Sankt Pelten i Švarc Vajs Bregenc. Domaćin je u nešto boljoj poziciji jer mu je i bod u preostala dva kola dovoljan, dok su gosti u teškoj situaciji iako su iznad crte trenutno.

Problem je što su "crno-beli" u seriji od osam utakmica bez pobede tokom koje su osvojili samo jedan bod i to protiv amaterske ekipe Šturma. Taj bod (3:3) osvojili su samo zahvaljujući nadahnutom izdanju Lukasa Bruklera koji je het-trikom preokrenuo početno vođstvo gostiju, da bi oni ipak u petom minutu nadoknade osvojili jedan bod.

Još veći problem za Bregenc je kazna Saveza od tri boda zbog toga što su u tim uvrstili tri brazilska igrača bez radne dozvole koju su usput plaćali mimo zvaničnih klupskih kanala.

Sve to ukazuje da će Bregenc polako da se pakuje za ekspresni povratak u Regionalnu ligu zapad, odakle je ovaj nekadašnji Bundesligaš jesenas ušao u drugi razred.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,63)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića