NIŠTA OD TITULE NI OVE GODINE: ''Crno-beli'' još moraju da čekaju da se vrate na tron

V.M.

10. 05. 2024. u 09:55

U okviru 34. kola azerbejdžanske Premijer lige, Nefči će ugostiti Kapaz (17.00).

НИШТА ОД ТИТУЛЕ НИ ОВЕ ГОДИНЕ: Црно-бели још морају да чекају да се врате на трон

Profimedia

Nefči je pre tri sezone osvojio svoju poslednju titulu, ali od tada ne uspeva da pripreti neprikosnovenom Karabagu koji dominira azerbejdžanskim fudbalom. 

Ništa drugačije nije bilo ni ove godine, Karabag je ubedljivo prvi i nekoliko kola pre kraja je zaradio novi naslov prvaka države, a sve što je preostalo drugim ekipama je da se bore za drugo i treće mesto koja vode u Evropu.

Među tim timovima je današnji domaćin koji je trenutno peti na tabeli, ali zaostaje samo dva boda za drugoplasiranom Zirom, što dovoljno govori o gužvi u gornjem domu i gledaćemo veoma zanimljivu borbu za pomenuta dva mesta koja vode u Evropu.

''Crno-beli'' su doskoro bili na njima, ali ubedljiv poraz od Karabaga proteklog vikenda ih je spustio na tabeli, tako da pravo na grešku više nemaju.

Sa druge strane, Kapaz je osigurao opstanak i mirno dočekuje završnicu prvenstva na osmom mestu sa čak 15 poena prednosti u odnosu na poslednjeplasiranu Gabalu.

Iako ima jednu od najgorih odbrana u ligi (60 primljenih golova), gost je uspeo da podigne formu u poslednje vreme i na minulih pet mečeva je doživeo samo jedan poraz uz po dve pobede i remija, što je glavni razlog za veliku razliku između njega i prežaljene Gabale.

U prvom delu sezone današnji rivali su odigrali veoma zanimljiv meč koji je završen rezultatom 3:3, a mi verujemo da će i danas biti golova uz koje predlažemo fiks na ''crno-bele''.

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre "Pariz 2024"?

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godinu od svog početka, u februaru 2022, možda i ne čudi što Ukrajina ne želi da vidi ruske sportiste na međunarodnim takmičenjima. Ipak, iako je doneta odluka da Rusi mogu na ovogodišnje Olimpijske igre - Pariz 2024, može da se desi da jedan od poznatijih ruskih takmičara tamo ne učestvuje, upravo "iz ukrajinskog razloga".

20. 05. 2024. u 15:35

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!